Entrega dels premis de dibuix “Coneix els ocells del teu poble”

Aquest proper dissabte dia 23 de març a les 11h al saló d’actes de l’ajuntament de Maó, tindrà lloc l’entrega dels premis del concurs de dibuix “Dibuixa el teu ocell” que ha organitzat la Societat Ornitològica de Menorca amb col·laboració amb l’ajuntament de Maó a dins el projecte “Els ocells del teu poble”.

Durant les quatre jornades ornitològiques en què ha consistit aquest projecte divulgatiu, i que s’han celebrat aquest hivern als parcs Rubió i Tudurí i es Freginal, tots els fillets i les filletes a més de conèixer un poc més sobre les especies d’ocells que els habiten i la seva forma de vida, han pogut dibuixar o pintar el seu ocells. En total, la Societat ornitològica de Menorca ha rebut més de cent dibuixos.

Els guanyadors del concurs han estat: Iker Gomila Varón, Maria Quintana Sampol i Ariadna Méndez Climent. Durant tota la setmana, des del dissabte dia 23 fins el dissabte dia 30, els dibuixos dels guanyadors i una mostra dels dibuixos presentats, romandran esposats a l’entrada principal de l’ajuntament de Maó.

La Societat Ornitològica de Menorca vol felicitar a tots els participants al concurs de dibuix, així com agrair a totes les persones que durant aquestes quatre activitats han omplert els parcs Rubió i Tudurí i es Freginal. Desitjam haver contribuït al fet que tothom conegui un poc més el món de les aus i la importància per aquests dels parcs del municipi, així com haver transmès un sentiment d’estima cap a les aus que ajudi en la seva conservació com un patrimoni natural de tots els maonesos.

d2
d3
d1
Comparteix:

Feu un comentari

Informació sobre Protecció de Dades Personales - MenorcaSOM.org informa que les dades de caràcter personal que proporciones amb aquest formulari seran tractats per Societat Ornitològica de Menorca com a responsable del lloc web; Finalitat: Gestionar els comentaris del blog; Legitimació: Consentiment de l'interessat; Destinataris: les teves dades es desen en els servidors de l'empresa d'allotjament web Webempresa – Veure la política de privadesa de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a informacio.som@menorcasom.org; Per a més informació consulta la informació legal del lloc web.

Altres notícies