Anelles

Has trobat una anella?

Si has trobat un ocell amb una anella metàl·lica ens la pots fer arribar omplint les dades del següent formulari.

És possible que alguna vegada hagis trobat un ocell mort anellat o coneixes d’algú que té alguna anella metàl·lica de les que s’utilitzen en l’anellament científic d’ocells.

El més important que s’hauria de fer en aquests casos és comunicar tota la informació possible d’aquesta anella a la Societat Ornitològica de Menorca (SOM) tan prest com puguis.

Cal prendre amb molta atenció totes les dades relacionades amb l’anella:

Molt important: si l’ocell porta una anella de PVC o plàstic de color amb una inscripció alfanumèrica també ens la podeu passar a l’apartat “Comentaris”.

Dades del Recuperador
Nom i Llinatges*
Correu Electrònic*
Telèfon
Dades de la recuperació
Data*
Lloc de la troballa*
Localitat*
Dades de l'Anella*
Nom comú de l'ocell
Estat de l'Ocell
Estat de l'ocell*
Comentaris
Comentaris
Foto
Foto
Maximum file size: 1 MB
Consentiment*
MenorcaSOM.org t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones amb aquest formulari seran tractades per Societat Ornitològica de Menorca com a responsable d’aquest lloc web; Finalitat: gestionar i respondre els missatges que enviis amb aquest formulari de contacte; Legitimació: Consentiment de l’interessat; Destinataris: les teves dades es desen en els servidors de l’empresa d’allotjament Webempresa – Veure política de privadesa de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a informacio.som@menorcasom.org; Per a més informació consulti la informació legal d’aquest lloc web.