Darrera jornada dels “Ocells del teu poble”

20130228

Aquest proper dissabte dia 2 de març, la Societat Ornitològica de Menorca (SOM) organitza en col·laboració amb l’ajuntament de Maó, la darrera jornada al parc Rubió i Tudurí del programa d’activitats ornitològiques “Els Ocells del teu poble”. Aquesta activitat pensada perquè els més petits i el públic en general puguin conèixer un poc més el món dels ocells, va ser ajornada la setmana passada a causa del mal temps.

Són moltes les espècies d’ocells que comparteixen l’espai amb nosaltres i que es beneficien de les nostres activitats per dur endavant el seu cicle vital. Totes elles hi troben als parcs urbans un lloc per dormir, descansar, criar… Aquest és el cas del parc Rubió i Tuduri, on la SOM ve realitzant un seguiment de les poblacions d’ocells des de fa tres anys.

L’activitat començarà a les 9 del mati i es perllongarà fins les 13h. Durant aquest temps, els assistents podran veure i conèixer un poc més el món de l’anellament científic, el seu perquè, les diferents espècies presents al parc Rubió i Tudurí, les seves característiques i curiositats… Com cada cop, els més petits podran pintar i/o dibuixar el seu ocell preferit o imaginari, i participar al concurs “Dibuixa el teu ocell”.

Comparteix:

Feu un comentari

Informació sobre Protecció de Dades Personales - MenorcaSOM.org informa que les dades de caràcter personal que proporciones amb aquest formulari seran tractats per Societat Ornitològica de Menorca com a responsable del lloc web; Finalitat: Gestionar els comentaris del blog; Legitimació: Consentiment de l'interessat; Destinataris: les teves dades es desen en els servidors de l'empresa d'allotjament web Webempresa – Veure la política de privadesa de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a informacio.som@menorcasom.org; Per a més informació consulta la informació legal del lloc web.

Altres notícies