La cadena de supermercats Binipreu ha obert la tercera convocatòria d’ajudes per a projectes solidaris i de medi ambient

tarjeta_bonacompra_sombra

Benvolguts amics i amigues,

La cadena de supermercats Binipreu ha obert la tercera convocatòria d’ajudes per a projectes solidaris i de medi ambient. Des de la SOM hem presentat el projecte d’estudi de la migració dels ocells, anomenat “Piccole Isole Illa de l’Aire 2013”. Com ja sabreu, probablement, les ajudes es donen a als projectes amb més vots. Totes les persones amb tarjeta Bonacompra poden votar una vegada per algun projecte.

L’actual situació econòmica en les institucions de les illes, i en general, ha fet que els darrers dos anys no ens hagin donat cap ajuda per dur a terme els nostres projectes. Pensam que aquesta és una bona ocasió per obtenir una petita ajuda per continuar amb les feines de camp del projecte d’anellament a l’illa de l’Aire.

En aquest sentit us volem demanar a tots la vostra col·laboració. Entrau a la pàgina de votacions de Binipreu i votau pel nostre projecte, si ja teniu targerta. I si no en teniu la podeu demanar, gratuïtament, i votar. Serà només una petita ajuda que pot significar la continuació d’un projecte que ens està donat una informació vital per conèixer la migració dels ocells i la seva relació amb el canvi climàtic, alhora que podem emprar aquesta informació per protegir-los.

Us animem a entrar a la pàgina i votar pel nostre projecte. El període de votacions comença el dia 11 d’abril.

Us donem les gràcies per anticipat, entre tots ho podem aconseguir!

En el següent enllaç trobareu tota la informació necessària per obtenir la targeta i votar.
http://bonacompra.net/votaciones

Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies