CONEIX ELS OCELLS DEL PARC RUBIÓ I TUDURÍ DE MAÓ

El proper dissabte 14 de gener tindrà lloc la tercera de les activitats programades a dins el programa de estudi i divulgació de “Els Ocells del Teu Poble” que la Societat Ornitològica de Menorca (SOM) i l’ajuntament de Maó han organitzat per aquesta tardor/hivern. Aquest cop la cita serà al Parc Rubió i Tudurí de Maó, on des de les 9h fins a les 13 hores tot els interessats podran conèixer els ocells que passen l’hivern, o tot l’any, en aquest parc maonès.

D’una manera amena i divertida, els ornitòlegs de la SOM donaran a conèixer als assistents els ocells que comparteixen l’espai, el nostre poble, amb nosaltres. Ocells, que arriben de regions més nòrdiques i que troben a ca nostra un lloc ideal per a passar-hi l’hivern, com: el rupit, l’ull de bou, el coa-roja de barraca o el tord blanc. I aquells que van decidir instal•lar al parc la seva residència habitual com la cadernera, el verderol, la primavera o el busqueret capnegre. Tot un món per descobrir que ens ajudarà a conèixer millor el nostre poble i les aus que podem trobar al parc als mesos més freds de l’any.

L’activitat consistirà en una jornada d’anellament on els ornitòlegs de la SOM compartiran tots els seus coneixements amb els assistents. Una activitat especialment destinada als més joves, però també al públic més gran, que es veurà complementada amb un concurs de dibuixos d’ocells on els més petits mostren les seves dots artístiques fent volar la imaginació.

La darrera activitat d’aquest projecte tindrà lloc el proper dia 11 de febrer al Parc des Freginal de Maó.

Podreu trobar més informació sobre aquest programa i altres activitats i estudis que està duent a terme la SOM al facebook de la SOM: https://www.facebook.com/SOM-Societat-Ornitol%C3%B2gica-de-Menorca-123076821107848/

US ESPEREM!

Comparteix:

Feu un comentari

Informació sobre Protecció de Dades Personales - MenorcaSOM.org informa que les dades de caràcter personal que proporciones amb aquest formulari seran tractats per Societat Ornitològica de Menorca com a responsable del lloc web; Finalitat: Gestionar els comentaris del blog; Legitimació: Consentiment de l'interessat; Destinataris: les teves dades es desen en els servidors de l'empresa d'allotjament web Webempresa – Veure la política de privadesa de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a informacio.som@menorcasom.org; Per a més informació consulta la informació legal del lloc web.

Altres notícies