CENS AUS AQUÀTIQUES I DORMIDORS D’ARDEIDS 2017

Com cada començament d’any, i un cop passades les festes, la Societat Ornitològica de Menorca ja està ultimant els detalls dels propers censos d’aus aquàtiques que tindran lloc els dies 13 i 15 de gener.

El divendres 13 de gener es farà, en horari vespertí (de 16h a 18:30h), l’onzè cens de dormidors d’ardeids a Menorca, on ornitòlegs i voluntaris ens repartirem per tota l’illa per censar les diferents espècies d’agrons i corb marins hivernants hi van a dormir.

El diumenge 15 de gener tindrà lloc el tradicional cens d’aus aquàtiques a les principals zones humides de l’illa que es ve fent a Menorca des de fa més de 35 hiverns. Aquest cop en horari matutí (comença a les 9h), censarem totes les aus aquàtiques i altres espècies que viuen en aquests hàbitats: ànecs, fotges, soterins, arpelles, limícoles, agrons…, que trobem a les diferents zones humides de l’illa.

Si teniu temps i voleu, podeu ajudar la Societat Ornitològica de Menorca a realitzar aquests censos posant-vos en contacte amb el coordinador (Javi Méndez) a mitjançant el telèfon 672 09 58 12 o del correu xabiermendez@hotmail.com.

No es necessari tenir experiència prèvia i si moltes ganes de conèixer i descobrir les aus aquàtiques de Menorca a l’hivern. Tots els voluntaris aniran acompanyats per un ornitòleg expert de la SOM.

El diumenge 15 tindrà lloc, un cop finalitzat el cens d’aus aquàtiques, el tradicional dinar de principi d’any on tots podrem donar a conèixer la nostra experiència al cens i passar una estona agradable i divertida.

US ESPEREM!

Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies