Vols participar en la campanya d’anellament de l’Illa de l’Aire a Menorca?

11954579_974073705987174_6377218679382690055_n

Com molts ja sabeu, a finals del proper mes de setembre està previst que començi el segon any de l’estudi de la migració post-nupcial a l’illa de l’Aire (Menorca), projecte previst pel període 2014-2018. L’inici de la campanya està previst pel dia 28 de setembre i aquesta estarà operativa fins l’1 de novembre, en total 35 dies de feina sobre l’illa.

La Societat Ornitològica de Menorca (SOM) aporta 800 € per la campanya, insuficients fins i tot per cobrir les despeses dels trasllats a l’illot, i molt menys per les despeses de manutenció dels anelladors i voluntaris.

Els anelladors responsables de la campanya quedaran exempts de pagar els trasllats i les dietes durant la seva estada, que aniran a càrrec del projecte, la resta de participants hauran d’aportar la quantitat de 10€/dia si són socis de la SOM o 12€ / dia si no són socis en concepte de dietes d’alimentació (no estan inclosos els trasllats a l’illa de l’Aire).

Les dietes inclouen tots els àpats més aigua i vi. La resta de begudes extres (cerveses, licors,…) aniran a compte de qui les vulgui portar.

Els trasllats a l’illa de l’Aire des de Menorca tenen un cost de 10€ / trajecte. Per coordinar les entrades i sortides serà necessari contactar amb el coordinador amb la finalitat de reduir el màxim els viatges d’entrada i sortida.

Si no fos possible coordinar algun trasllat amb els viatges ja programats, queda la possibilitat de contactar directament amb les empreses que realitzen el servei,  S’Algar Diving i Pedro’s Boat Centre, que cobren 40€ i 50€ / trajecte respectivament (aquest trasllat aniria a compte de les persones interessades).

Podeu contactar amb el coordinador del projecte per a qualsevol dubte o aclariment.

Coordinador: Juan José Carreras Andreu
Tlf. 676487914 / Correu electrònic: info@jjcarreras.com

Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies