Subvenció Estalvi Ètic Caixa Colonya a la SOM per materials de divulgació i sensibilització mediambiental entorn de l’avifauna

El passat 28 d’abril a la sala d’exposicions del Claustre del Carme de l’Ajuntament de Maó, es va realitzar l’acte de lliurament de les subvencions de l’Estalvi Ètic de Colonya Caixa Pollença a entitats de les illes que desenvolupen activitats en el camp de l’acció social i conservació de l’entorn natural.

D’entre les 32 entitats de Menorca que han estat beneficiàries, es troba la Societat Ornitològica de Menorca (SOM), que ha rebut un import de 1.000 €.

Aquesta subvenció s’ha destinat a la compra de MATERIALS PER A LA DIVULGACIÓ I SENSIBILITZACIÓ MEDIAMBIENTAL ENTORN DE L’AVIFAUNA.

L’Estalvi Ètic és una iniciativa que permet als clients de Colonya Caixa Pollença ser solidaris i saber que els seus estalvis s’inverteixen amb criteris ètics, desenvolupant activitats de captació de recursos d’estalvi amb dues finalitats:

-Per una banda, l’Ètica, mitjançant la concessió de finançaments, amb els imports dels dipòsits mantinguts pels impositors

-I per una altra, la Solidària, a través de subvencions procedents de les donacions dels titulars dels comptes de l’Estalvi Ètic.

Així, gràcies a aquesta subvenció, d’entre aquest material la SOM ara disposa de 4 prismàtics 8×42 i 3 guies d’ocells que es preveuen utilitzar durant les sortides ornitològiques, censos i activitats programades per l’entitat. També s’ha invertit part de la subvenció, en l’adquisició de 10 canyes telescòpiques plegables de 3,45 m que s’utilitzaran com a suport de les xarxes japoneses destinades a les jornades divulgatives d’anellament científic d’aus.

L’entitat vol agrair el suport rebut per Colonya Caixa Pollença i s’espera que el material serveixi per la millora, la sensibilització i divulgació dels valors naturals que representa l’avifauna.

 Material adquirit per la SOM a través de la subvenció.

Acte d’entrega de les subvencions. Maó a 28/04/2023.

Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies