Reprenem les excursions de la Societat Ornitològica de Menorca (S.O.M)

Desprès d’un estiu prou calorós reprenem les excursions de la Societat Ornitològica de Menorca (S.O.M). Aquest any, les rutes programades seran un poquet més curtes i sense molta dificultat per garantir la possibilitat a tothom de gaudir d’aquestes caminades.

La nostra idea amb aquesta activitat és donar a conèixer els diferents racons de Menorca i alhora ensenyar el que es pugui sobre l’ornitologia de l’illa.

Intentarem que a cada excursió ens acompanyi un expert amb la ruta, seran de dia complet, és a dir amb dinar, com sempre, i els llocs de trobada els habituals, el rellotge de Sol a la colàrsega del Port de Maó i a l’aparcament del Poliesportiu de Ciutadella si l’excursió és al cap de ponent. Quan les trobades es facin al centre de l’illa ja s’informarà de forma més concreta.

Les excursions previstes fins al moment son:
27 d’octubre: Ets Al•locs-El Pilar-Macar del pla de mar.
Trobada a Maó (rellotge de Sol a la colàrsega del Port de Maó): a les 9:00 h.
Trobada a Ciutadella: (a l’aparcament del Poliesportiu de Ciutadella): a les 9:15 h.
Trobada a l’aparcament del Pilar: a les 9:45 h.

Important: recordau que aquest cap de setmana hi ha canvi d’hora.

24 de novembre: Camí de Cavalls Sant Tomàs-Cala Trebalúger.
22 de dessembre: Pel desembre esteim preparant una excursió sorpresa, encara no tenim el permís. Ja informarem.

Els dies de sortida, com ja sabeu, son el darrer diumenge de cada mes, excepte la excursió de Desembre que serà dia 22, per evitar fer-la en plena època de vacances, on esperem haver tret la grossa i fer l’excursió amb especial alegria.

Si teniu algun suggeriment o idea seran ben rebudes per organitzar les properes excursions, desitgem que us animeu a venir a caminar amb tots nosaltres.

Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies