Excursió a Cala Pilar i Ets Al•locs 27 d’octubre

Bon dia a tots i totes,

Amb aquesta nota us volem anunciar i convidar a la primera excursió ornitològica d’aquesta temporada que tindrà lloc el proper diumenge dia 27 d’octubre. 

En aquesta primera excursió vistarem la costa nord de Ferreries i Ciutadella, concretament per les platges i penyals d’Ets Al•locs, la cala del Pilar i el macar del Pla de Mar. Intentarem mostrar els ocells de bosc que trobam en aquesta època, a més dels rapinyaires típics de l’illa de Menorca (Miloca, milà, soter, xòric) que esperam poguem veure pels trams més oberts de la caminada. Fins i tot en algun tram de penyal serà possible de veure alguna espècie d’au marina.

Com sempre heu de dur el dinar i beure propi de cadascú, bon calçat i si teniu prismàtics, també.

Per tant, els horaris de les trobades seran:

  • Ciutadella a les 09:15 h. a l’aparcament del poliesportiu i piscina.
  • Maó a les 09:00 h. com sempre a la colàrsega del port de Maó, on hi havia el rellotge de sol.
  • La trobada definitiva serà a l’aparcament de la platja de cala Pilar a les 9:45 h.

Esperam que aquesta proposta us agradi i que tingueu genes de compartir amb nosaltres aquesta excursió el proper diumenge, per gaudir de la natura, el paissatge i els ocells de l’illa.

Salut i fins diumenge

PD: Recordau que aquest cap de setmana hi ha canvi d’horari.

Comparteix:

Feu un comentari

Informació sobre Protecció de Dades Personales - MenorcaSOM.org informa que les dades de caràcter personal que proporciones amb aquest formulari seran tractats per Societat Ornitològica de Menorca com a responsable del lloc web; Finalitat: Gestionar els comentaris del blog; Legitimació: Consentiment de l'interessat; Destinataris: les teves dades es desen en els servidors de l'empresa d'allotjament web Webempresa – Veure la política de privadesa de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a informacio.som@menorcasom.org; Per a més informació consulta la informació legal del lloc web.

Altres notícies