Recuperació d’un tord negre (Turdus merula)

Mitjançant el formulari que tenim a la nostra WEB (Anelles), ens ha arribat la recuperació d’un ocell trobat mort a Sant Lluís amb anella.

Després de consultar els nostres arxius hem pogut saber que aquest tord negre havia estat anellat durant una de les sessions d’estudi dels ocells de les vinyes de Binifadet l’any 2012. Qualsevol troballa d’ocells anellats ens és molt útil per conèixer millor la biologia de les aus menorquines.

Gràcies a tots els qui ens feis arribar aquesta informació.

Aquí teniu la fitxa de la recuperació:

Comparteix:

Feu un comentari

Informació sobre Protecció de Dades Personales - MenorcaSOM.org informa que les dades de caràcter personal que proporciones amb aquest formulari seran tractats per Societat Ornitològica de Menorca com a responsable del lloc web; Finalitat: Gestionar els comentaris del blog; Legitimació: Consentiment de l'interessat; Destinataris: les teves dades es desen en els servidors de l'empresa d'allotjament web Webempresa – Veure la política de privadesa de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a informacio.som@menorcasom.org; Per a més informació consulta la informació legal del lloc web.

Altres notícies