Excursió mes de març 30/03/2014

Amb aquesta nota us volem anunciar i convidar a la propera excursió ornitològica de la SOM que tindrà lloc el proper diumenge dia 30 de març.

En aquesta excursió vistarem la costa sud de l’illa, concretament des de Son Saura de sud fins cala’n Turqueta . Serà una excursió on caminarem bàsicament per la costa, on en algun tram de penyal serà possible de veure alguna espècie d’au marina. Passarem per les platges de Son Saura, d’on serà la sortida, es Talaier i finalment cala’n Turqueta, on farem l’aturada per dinar.

Heu de dur el dinar i beure propi de cadascú, bon calçat i si teniu prismàtics, també.

Per tant, els horaris de les trobades seran a Ciutadella a les 09:45 h. a l’aparcament del poliesportiu i piscina, i a Maó a les 09:00 h. com sempre a la colàrsega del port de Maó, on hi ha el rellotge de sol. La trobada definitiva serà a l’aparcament de la platja de Son Saura a les 10:00 h.

Esperam que aquesta proposta us agradi i que tingueu genes de compartir amb nosaltres aquesta excursió el proper diumenge, per gaudir de la natura, el paissatge i els ocells de l’illa.

Pensau que la nit del dissabte al diumenge es fa el canvi d’hora, per tant els horaris de l’excursió seran amb l’hora oficial.

Salut i fins diumenge,

PD: Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el nostre “guia” J. J. Carreras, 676.48.79.14
Més informació al nostre facebook [social type=”facebook” opacity=”dark”]https://www.facebook.com/pages/SOM-Societat-Ornitol%C3%B2gica-de-Menorca/123076821107848?ref=hl[/social]

n Turqueta


Comparteix:

Feu un comentari

Informació sobre Protecció de Dades Personales - MenorcaSOM.org informa que les dades de caràcter personal que proporciones amb aquest formulari seran tractats per Societat Ornitològica de Menorca com a responsable del lloc web; Finalitat: Gestionar els comentaris del blog; Legitimació: Consentiment de l'interessat; Destinataris: les teves dades es desen en els servidors de l'empresa d'allotjament web Webempresa – Veure la política de privadesa de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a informacio.som@menorcasom.org; Per a més informació consulta la informació legal del lloc web.

Altres notícies