Premis concurs de dibuix “Els ocells del teu poble”

El passat 21 de febrer va tenir lloc la darrera activitat al Parc Rubió i Tudurí del projecte “Els ocells del teu poble”. Durant les quatre jornades realitzades la Societat Ornitològica de Menorca va organitzar un concurs de dibuix on els més petits van poder dibuixar o pintar el seu ocell preferit.

A l’igual que en edicions anteriors, el concurs ha estat un èxit. Hi van participar una seixantena de fillets i filletes i es van presentar més d’un centenar de dibuixos. S’ha de ressaltar la gran imaginació que hi van plasmar, així com l’alt grau de coneixement que tenen dels ocells. Volem agrair a tothom la seva participació i felicitar-los pels seus dibuixos.

Va ser difícil escollir els guanyadors, però com en qualsevol concurs vam haver de decidir, i triar, els tres guanyadors d’entre totes les obres presentades. I aquests han estat na Irene Rotger, en Carlos Castan i n’Adriana Méndez.

Enhorabona als tres!

Aquest dissabte 21 de març tindrà lloc, a la sala de plens de l’ajuntament de Maó, el lliurament dels premis als tres guanyadors. A més, des del dia anterior, divendres 20 de març, es podrà visitar una selecció dels diferents dibuixos d’aquest any, junt als tres premiats.

Des de la Societat Ornitològica de Menorca volen felicitar els guanyadors i a tots els concursants i animar-los a seguir dibuixant i gaudint dels ocells del nostre poble.

Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies