Iker Gomila Varón, Maria Quintana Sampol i Ariadna Climent Méndez; guanyadors del concurs.

El passat dissabte 23 de març, la Societat Ornitològica de Menorca va fer entrega dels premis del concurs de dibuix “Dibuixa el teu ocell”, emmarcat dins les activitats realitzades aquest hivern a dins el projecte “Els ocells del teu poble”, en col·laboració amb l’ajuntament de Maó.

L’acta va tenir lloc a la sala de plens de l’ajuntament de Maó. A ell van assistir els tres premiats: Iker Gomila Varón, Maria Quintana Sampol i Ariadna Climent Méndez; i alguns familiars.

Els premis van ser entregats per la batllessa de Maó, el regidor de Ciutat i Medi Ambient i el coordinador del projecte i representant de la Societat Ornitològica de Menorca.

Els guanyadors van rebre diferent material ornitològic i de l’entitat per part de la SOM i didàctic per part de l’ajuntament. L’objectiu d’aquest material es que els fillets/filletes guanyadors puguin continuar amb la seva afició a les aus i que trobin en aquest material una ajuda per fer-ho.

Una mostra dels diferents dibuixos fets durant les activitats de “Els ocells del teu poble” romandrà esposada durant tota aquesta setmana a l’entrada del saló de plens de l’ajuntament de Maó.

La Societat Ornitològica de Menorca vol felicitar als guanyadors i agrair la participació a tots els fillets/filletes que ens han fet arribar el seu dibuix.

Foto entrega premis
Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies