Excursió mes de febrer

Amb aquesta nota us volem anunciar i convidar a la propera excursió ornitològica de la SOM que tindrà lloc el proper diumenge dia 23 de febrer.

En aquesta excursió vistarem la costa sud de l’illa, concretament des de Canutells fins l’enderrosall de Bini Calaf. Com sempre podrem observar els rapinyaires típics de l’illa de Menorca (Miloca, milà, soter, xòric) que esperam veure pels trams més oberts de la caminada. Fins i tot en algun tram de penyal serà possible de veure alguna espècie d’au marina.

L’enderrosall de Bini Calaf és un tros de penyal caigut de fa molts anys, on recentment s’hi ha construït una escala, amb més de 200 escalons!!. Si les forces no ens fallen la nostra intenció és baixar fins a nivell de mar.

Heu de dur el dinar i beure propi de cadascú, bon calçat i si teniu prismàtics, també.

Per tant, els horaris de les trobades seran a Ciutadella a les 09:15 h. a l’aparcament del poliesportiu i piscina, i a Maó a les 09:30 h. com sempre a la colàrsega del port de Maó, on hi ha el rellotge de sol. La trobada definitiva serà a l’aparcament de la platja de Canutells a les 10:00 h.

Esperam que aquesta proposta us agradi i que tingueu genes de compartir amb nosaltres aquesta excursió el proper diumenge, per gaudir de la natura, el paissatge i els ocells de l’illa.

Salut i fins diumenge,

PD: Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb el nostre “guia” J. J. Carreras, 676.48.79.14

enderrossall-binicalaf

 

Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies