Campanya de l’IME per llegir obres menorquines

L’IME impulsa, aquest Nadal, una campanya per llegir obres menorquines de totes les temátiques, a través de 17 lots de llibres amb un descompte de regal del 50%!

Gran Oferta de Nadal per no oblidar-nos de la nostra oferta cultural en uns dies i temps de consum desmesurat i un tant irresponsable.

Aprofitau per descobrir la nostra Tradició, Història, Costums, Poetes, Obres Literàries, etc. No ens decebran en absolut, són part de la nostra identitat i ja formen part de la nostra càrrega genética.

Més informació a www.ime.cat

Comparteix:

Feu un comentari

Informació sobre Protecció de Dades Personales - MenorcaSOM.org informa que les dades de caràcter personal que proporciones amb aquest formulari seran tractats per Societat Ornitològica de Menorca com a responsable del lloc web; Finalitat: Gestionar els comentaris del blog; Legitimació: Consentiment de l'interessat; Destinataris: les teves dades es desen en els servidors de l'empresa d'allotjament web Webempresa – Veure la política de privadesa de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a informacio.som@menorcasom.org; Per a més informació consulta la informació legal del lloc web.

Altres notícies