Darrera jornada del programa ”Els ocells del teu poble”

Aquest dissabte dia 21 tindrà lloc la darrera de les quatre jornades del projecte “Els ocells del teu poble”, programades per aquest hivern als diferents parcs de la ciutat de Maó.

Amb aquestes jornades, la Societat Ornitològica de Menorca, amb col•laboració amb l’ajuntament de Maó, ha volgut donar a conèixer les diferents espècies d’aus que comparteixen l’espai amb nosaltres i fan ús d’aquest pulmons verds, els parcs. S’ha intentat també estimular la curiositat, el coneixement i l’estima per les aus en particular i per la natura en general.

L’activitat, que tindrà lloc al Parc Rubió i Tudurí de les 9h fins les 13h, i serà la darrera d’una sèrie de quatre activitats que la SOM ha vingut realitzant durant aquest hivern. Es centrarà en una mostra d’anellament científic d’aus, mitjançant la qual els assistents podran conèixer millor algunes de les espècies més comunes a l’hivern als nostres jardins i parcs.

També hi trobarem diferents activitats, com el concurs de dibuix que, amb aquesta jornada arriba a la seva fi.

Tots els dibuixos rebuts durant aquestes quatre jornades entraran en un concurs on es triaran els tres més originals segons edats. Els guanyadors rebran un lot de llibres sobre la natura menorquina per a que puguin descobrir i aprendre durant les seves sortides al camp.

Després de l’èxit de les jornades anteriors, esperem poder repetir i que pugueu gaudir d’un agradable matí coneixent els ocells del nostre poble.

US ESPEREM!!!

Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies