COM CONVIURE AMB LES ORONELLES

Com conviure amb les vinjolites-001

 és el títol de la xerrada que Xavi Méndez de la SOM (Societat Ornitològica de Menorca) donarà divendres que ve, dia 4 de maig a les 20.00 h a la Biblioteca Pública d’Alaior.
Aquest municipi ha patit una forta davallada de la població de vinjolites d’uns anys cap aquí. Amb aquesta xerrada s’intentarà explicar els beneficis de conviure amb les vinjolites, com es troba la població d’aquesta espècie, tant a Alaior com a Menorca. Esperam que us interessi i que vingueu a escoltar-la!

Comparteix:

Feu un comentari

Informació sobre Protecció de Dades Personales - MenorcaSOM.org informa que les dades de caràcter personal que proporciones amb aquest formulari seran tractats per Societat Ornitològica de Menorca com a responsable del lloc web; Finalitat: Gestionar els comentaris del blog; Legitimació: Consentiment de l'interessat; Destinataris: les teves dades es desen en els servidors de l'empresa d'allotjament web Webempresa – Veure la política de privadesa de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a informacio.som@menorcasom.org; Per a més informació consulta la informació legal del lloc web.

Altres notícies