Agraïments per una gran campanya!

Després de 55 dies continuats de campanya d’estudi de la migració prenupcial a l’illa de l’Aire ens hem pres uns dies, ben guanyats, de relax. Avui tornam per fer una sèrie d’apunts importants, absolutament necessaris amb molt d’agraïment a totes les persones, entitats científiques, empreses privades, ajuntaments, gràcies als quals s’ha pogut fer aquesta 25a campanya a l’Aire.

En uns dies aportarem ja les primeres dades definitives de la campanya i començarem a preparar la memòria d’aquesta primavera 2018.

I ara passam als agraïments.

ANELLADORS I COL·LABORADORS

Sense els quals no seria possible ni aquesta ni cap altra feina de camp, pensam que a més, feta amb molt rigor i seriositat (encara que a les hores lliures hi havia temps per riures també!):

Raül Escandell (SOM), Òscar García (SOM), Marc Illa (ICO), Richard Barnes (BTO), Dave Aitken (RSPB), Luís Betanzos (Aranzadi), Jaume Duaigües (ICO), Rafel Triay (SOM), Aïda Sabaté (ICO), Sergi Catchot (Menorca), Ioar de Guzman (Aranzadi), Rowan Hardman (Aranzadi), Lídia López (ICO), Iñaki Aiartza (Aranzadi), Bet Mejan (ICO), Neus Mulet (GOB Mallorca).

Nara Triay (SOM), Vinca Escandell (SOM), Sebas Julià (ICO), Marisa Álvarez (SOM), Joan Florit (SOM), Alicia Pioli (Menorca) i Lidia Villalonga (Menorca).

FINANÇAMENT

Hem de dir que aquest any sí que s’han aconseguit algunes col·laboracions econòmiques que ens serveixen per alleugerir la càrrega econòmica a la coordinació i permet assegurar la presència d’un anellador expert al llarg de tota la campanya. En aquest sentit agrair el finançament de l’OBSAM (Observatori Socioambiental de Menorca) http://www.obsam.cat/ i també l’ajuda de l’ajuntament de Sant Lluís, http://www.ajsantlluis.org/ també donada l’any passat.

ALTRES PERSONES COL·LABORADORES

Hem d’agrair tant la disponibilitat que han tingut algunes de les persones citades per fer viatges de personal i queviures a l’illa, com per coordinar les compres i que no faltés res a l’illa des de Menorca o per recollir o dur col·laboradors a l’aeroport… Tota ajuda és poca, i sempre molt agraïts a tots!

Rafel Pons, Antoni Barber, Sergi Iglesias, Josepa Rubio, Monica Orfila i Juan José Carreras.

IMG-20180501-WA0005

EMPRESES  I ENTITATS COL·LABORADORES

Sens dubte, el transport a l’illa és una de les dificultats més grans a l’hora d’organitzar aquesta campanya, per tant, un agraïment molt gran a l’empresa BOGA BOGA https://bogabogamenorca.com/ del port de Maó per tots els seus viatges fets durant aquesta campanya. També és molt d’agrair, un any més, poder gaudir de l’excel·lència d’un oli ecològic excepcional enviat expressament per a la campanya des de Bovera (Lleida) OLI BERANÇA http://www.beranca.com/ i com no, també com cada any altres subministraments fets per EL CHIVITO RESTAURANT https://g.co/kgs/pwi3XK  i S’HORT ECOLÒGIC https://www.facebook.com/Short-Ecol%C3%B2gic-120025751493380/. També a l’IME (Institut Menorquí d’Estudis) http://www.ime.cat/ i a tot el seu personal per les gestions i ajuda prestada quan ha estat necessària.

Comparteix:

Feu un comentari

Informació sobre Protecció de Dades Personales - MenorcaSOM.org informa que les dades de caràcter personal que proporciones amb aquest formulari seran tractats per Societat Ornitològica de Menorca com a responsable del lloc web; Finalitat: Gestionar els comentaris del blog; Legitimació: Consentiment de l'interessat; Destinataris: les teves dades es desen en els servidors de l'empresa d'allotjament web Webempresa – Veure la política de privadesa de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a informacio.som@menorcasom.org; Per a més informació consulta la informació legal del lloc web.

Altres notícies