Actes de celebració – 20 Anys de la SOM

Enguany la SOM està d’enhorabona: l’associació compleix 20 anys! No se’ns acut millor manera de celebrar-ho que convidant totes les persones que compartiu la nostra passió pels ocells a fer una ruta ornitològica pel Parc Natural de s’Albufera des Grau. Després de l’excursió, donarem a conèixer els noms dels guanyadors del IV Concurs de Fotografia d’Ocells J. J. Carreras i presentarem el nostre calendari per al 2024. Acabarem amb un refrigeri d’aniversari. Us hi apuntau?

QUÈ  De 10 h a 12 h: Sortida guiada. Itinerari de Santa Madrona del Parc Natural de s’Albufera des Grau.

De 13 a 14 h: Commemoració de l’aniversari, entrega de premis del concurs de fotografia, presentació del calendari 2024 i refrigeri.

QUAN  Dissabte 16 de desembre de 10 a 14 h

PUNT DE TROBADA  Centre de Recepció del Parc a les 9:45 h.

INSCRIPCIÓ  L’activitat és gratuïta i oberta a tothom, però fa falta inscripció prèvia. Enviau el nom i DNI a informacio.som@menorcasom.org abans del 13 de desembre. Si en el vostre grup hi ha menors d’edat, també indicau-ho.

Si sou socis o sòcies de la SOM, tenim un exemplar del calendari per a vosaltres, el podreu recollir el mateix dia 16. Si no sou persones associades, però en voleu un exemplar, dir-vos que el tindrem per vendre (PVP de 5 €).

Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies