Nou equip directiu de la SOM

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat as Torretó, Ciutadella, l’assemblea general de socis de la SOM de l’any 2016. Durant aquesta reunió, a més d’aprovar els comptes de l’any 2016 i el pressupost per el present 2017, s’ha procedit a elegir nova junta directiva. El nou president serà en Rafel Triay, reconegut ornitòleg de l’illa, expert en àguila peixatera, que assumeix el càrrec pels següents dos anys. El nou secretari será en Joan Florit i la tresorera na Josepa Rubió. A la foto, a l’esquerra, n’Òscar García, president sortint, i a la dreta en Raül Escandell, secretari fins aquest passat cap de setmana. Al centre, Rafel Triay nou president i Josepa Rubio, tresorera. Enhorabona al nou equip directiu de la SOM!

Assemblea SOM 2016

A més dels tres directius citats, també formaran part de la nova junta els següents persones com a vocals: Emili Garriga, Xavi Méndez, Toni Escandell, J. J. Carreras, Santi Catchot, Marina Pons, Oscar García, Raül Escandell i Santi Campos.

Comparteix:

Feu un comentari

Informació sobre Protecció de Dades Personales - MenorcaSOM.org informa que les dades de caràcter personal que proporciones amb aquest formulari seran tractats per Societat Ornitològica de Menorca com a responsable del lloc web; Finalitat: Gestionar els comentaris del blog; Legitimació: Consentiment de l'interessat; Destinataris: les teves dades es desen en els servidors de l'empresa d'allotjament web Webempresa – Veure la política de privadesa de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a informacio.som@menorcasom.org; Per a més informació consulta la informació legal del lloc web.

Altres notícies