l’IES Biel Martí de Ferreries s’implica activament en la conservació de les oronelles Delichon urbicum

Des de la Societat Ornitològica de Menorca (SOM) volem fer públic el nostre agraïment als alumnes i professors del curs de 1r. d’ESO de l’IES Biel Martí de Ferreries per la seva implicació en la protecció de les colònies de vinjolites Delichon urbicum, o oronelles com s’anomenen al poble.

Durant aquests darrers mesos han duit a terme un complet cens de les parelles nidificants, han muntat taules informatives al carrer, han elaborat uns imants amb imatges d’aquesta espècie, que juntament amb una nota d’agraïment s’han lliurat als habitants dels edificis amb nius a les seves façanes i també han imprès un tríptic amb informació sobre aquests ocells. També ens han fet arribar un donatiu per a la nostra entitat que segur ens ajudarà a seguir fent feina per la protecció del medi ambient de l’illa, i sobretot pels ocells que l’habiten.

Aquestes iniciatives són molt importants per aconseguir un respecte cap a la natura.

Moltes gràcies !!

IES Biel Martí – Ferreries. https://redols.caib.es/c07008387/

96fa4907-8d23-47fd-8be0-14e6a6d321de
Comparteix:

Feu un comentari

Informació sobre Protecció de Dades Personales - MenorcaSOM.org informa que les dades de caràcter personal que proporciones amb aquest formulari seran tractats per Societat Ornitològica de Menorca com a responsable del lloc web; Finalitat: Gestionar els comentaris del blog; Legitimació: Consentiment de l'interessat; Destinataris: les teves dades es desen en els servidors de l'empresa d'allotjament web Webempresa – Veure la política de privadesa de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a informacio.som@menorcasom.org; Per a més informació consulta la informació legal del lloc web.

Altres notícies