Jornada pública d’anellament científic aquest dissabte 29 de novembre al parc Rubió i Tudurí

Durant aquesta tardor i hivern, amb la col•laboració del departament de medi ambient de l’ajuntament de Maó, la SOM té previst realitzar quatre jornades d’anellament científic als parcs Rubió i Tudurí i des Freginal de Maó per donar a conèixer les diferents espècies d’aus que fan ús d’aquestes dues zones verdes de Maó.

Aquestes jornades, que s’emmarquen dins el projecte “Els ocells del teu poble”, ens serviran per donar a conèixer el món de les aus al públic en general i seguir estudiant les poblacions menorquines d’aus urbanes i la seva relació particular amb les ciutats.

Les jornades es complementaran amb altres activitats, com ara una exposició de fotografies d’aus que es poden observar a l’illa de Menorca, explicacions dels diferents estudis que duu a terme l’entitat o un concurs de dibuix d’ocells per als més petits.

La primera jornada tindrà lloc aquest proper dissabte 29 de novembre al parc Rubió i Tudurí des de les 9h fins a les 13 hores.

Aquest projecte tindrà tres jornades més fins al mes de febrer:

  • El 20 de desembre al Parc des Freginal.
  • El 31 de gener al parc Rubió i Tudurí.
  • El 14 de febrer, al parc des Freginal.

L’horari d’aquesta activitat sempre serà el mateix, començarà cada dia a les 9h i es perllongarà fins les 13h.

Comparteix:

Feu un comentari

Informació sobre Protecció de Dades Personales - MenorcaSOM.org informa que les dades de caràcter personal que proporciones amb aquest formulari seran tractats per Societat Ornitològica de Menorca com a responsable del lloc web; Finalitat: Gestionar els comentaris del blog; Legitimació: Consentiment de l'interessat; Destinataris: les teves dades es desen en els servidors de l'empresa d'allotjament web Webempresa – Veure la política de privadesa de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a informacio.som@menorcasom.org; Per a més informació consulta la informació legal del lloc web.

Altres notícies