Finalitzada la campanya d’anellament a l’illa de l’Aire 2013

20130518

En aquests moments i, abans de publicar la nota de resultats finals que esteim elaborant, voldríem, des de la Societat Ornitològica de Menorca (SOM), i en el meu nom propi, agrair, per haver arribat a bon port, la col•laboració d’un bon grapat de persones, empreses i institucions públiques, sense les quals l’organització dels dos mesos de feina a l’illa hauria estat ben diferent, per no dir impossible. Intentarem citar a tothom, vagin les disculpes per avançat si ens deixam a algú.

En primer lloc citar l’ajuda econòmica rebuda per part de S’Algar Hotels. En temps com els que esteim vivint és doblement d’agrair que una empresa privada cregui amb els projectes d’estudi científic com el nostre.

L’IME (Institut Menorquí d’Estudis) i OBSAM (Observatori Socioambiental de Menorca) per les gestions prèvies i el suport a la campanya des de fa molts anys.

Autoritat Portuària de les illes Balears (Port de Maó) per la cessió de la cotxeria a l’illa de l’Aire, lloc on vivim i treballam durant tots els dies que esteim a l’illa, i als faroners per la seva comprensió en la nostra feina.

També a l’empresa S’Algar Diving, per tots els viatges de personal i queviures que ens fan cada any. Pedro’s Boat Center sempre a punt per a qualsevol emergència. En el tema alimentació agrair especialment a J.J. Carreras Alimentació i a Chivito Mô, pels donatius d’aliments i begudes i per les facilitats que ens ofereixen cada any. I molt especialment a Fèlix de Pablo i Toni Escandell que han estat els vertaders “salvavides” del personal aïllat a l’Aire, fent viatges sempre que els hem necessitat. Valentin Pérez Mellado, ens il•lustra amb el seus coneixements i ens porta el que ens falta quan ve a l’illa.

La coordinació “a terra” sempre a càrrec de Josepa Rubio, ajudada per Xavi Méndez sempre que faci falta.

I de la part ornitològica un agraïment molt especial a tots els anelladors i col•laboradors voluntaris que han fet possible la feina d’aquest any:

Juan José Carreras (J.J.), Emili Garriga, Simon Claden, Mònica Casal, Alícia Pioli, Ismael Pelegrí, Oscar G. Febrero, F. Javier Gómez, Jaume Duaigües, Sylvia Ortega, Santi Guallar, Anna Gallés, Santi Catchot, Júlia Capdevila, Olga Jordi i Marc Illa.
També han ajudat Josepa Rubio, Murta Blasco, Marta Llacer, Vinca Escandell, Helena Silva, Diana Prieto (amb Abril i Paris) Fredy Rivas, Fini Risueño, Joan Florit, Oriol Perona, Marina Seguí, Jordi i Sergi Escandell Damià Coll, David Carreras, Bàrbara Sureda, Bárbara Pereda, Manuel Pascual, Lourdes Carreras i Carmen Carreras.

Moltes gràcies a tots i totes, sense ells i elles no s’hauria pogut dur a terme aquesta campanya.

Raül Escandell, coordinador de la campanya d’anellament a l’illa de l’Aire 2013. http://illadelaire.wordpress.com/

Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies