Fall del jurat i entrega de premis del concurs “Els Ocells de Menorca”

El passat divendres 14 de desembre el jurat del concurs de fotografia organitzat per la SOM (Societat Ornitològica de Menorca) va donar a conèixer el fall del concurs en un acte celebrat a la biblioteca del Casino 17 de gener de Ciutadella. En aquest concurs han participat 14 fotògrafs amb un total de 42 obres. El jurat estava composat per diferents membres ornitòlegs de la SOM i destacades persones del món de la fotografia i audiovisual. Tots els membres han coincidit en la dificultat per escollir el guanyador del concurs degut a l’alta qualitat de les obres presentades.
Els finalistes han estat els següents: Sebastià Lluc Coll, José Almagro Menéndez, Esther Ricci Voltes, Josep Taltavull Salord i Luís Arbalejo Pradies, essent aquest darrer el guanyador del concurs amb una fotografia d’un busqueret roig (Sylvia undata). A més de la qualitat de la fotografia, el jurat ha valorat la dificultat de fotografiar aquesta espècie, escassa i molt inquieta al seu hàbitat.
Les deu obres finalistes han servit per il•lustrar el calendari ornitològic de la SOM pel proper any 2019, essent l’obra guanyadora la imatge del mes de gener. Les altres 9 finalistes, a més de dues composicions de fotos il•lustratives de diferents activitats de la societat, completen els altres 11 mesos del calendari.
Degut a l’èxit de la convocatòria i l’acceptació per part del públic en general del calendari editat, es convocarà per l’any que ve la segona edició d’aquest concurs. Els membres de la junta directiva de la SOM han acordat per unanimitat dedicar aquest concurs al nostre company de junta, membre fundador de la SOM i sobretot amic, recentment traspassat, Juan José Carreras.

Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies