Èxit de participació en el 1r Congrés d’Ornitologia de les Terres de Parla Catalana.

Durant els dies 12,13 i 14 d’octubre s’ha celebrat al Museu de Ciències Naturals de Barcelona el I Congrés d’Ornitologia de les Terres de Parla Catalana (COTPC). La SOM (Societat Ornitològica de Menorca) hi ha participat en qualitat d’entitat co-organitzadora conjuntament amb altres grups de Catalunya ,Principat D’Andorra, País Valencià, Illes Balears i sud de França.

Així mateix, també ha estat present al comitè organitzador i al comitè científic treballant amb la tria de les ponències que al final han estat exposades al congrés. Quasi 200 persones participen directament al congrés (8 dels qual són de Menorca), s’han presentat un total de 117 comunicacions (48 orals, 60 en forma de pòster i 9 en format WEB). L’èxit de participació ha fet que moltes comunicacions orals presentades s’hagin hagut de passar a pòsters per manca de temps per presentar-les totes.

La SOM presentar quatre comunicacions; una oral, 26 anys d’estudi de la migració prenupcial a l’illa de l’Aire, i tres pòsters, dos dedicats a la presència de dues espècies vulnerables : la vinjolita Delichon urbicum, i l’abellarol, Merops apiaster ( aquest segon ha resultat sel·leccionat per el comitè organitzador per donar-li suport i difusió), i la tercera referent a l’evolució de les poblacions de l’àguila peixatera Pandion haliaetus a les Illes.

Es poden consultar les actes del congrés en el següent enllaç: https://cotpc2018.org/assets/actes.pdf També podeu consultar la distribució de les contribucions presentades al mapa de contribucions: https://cotpc2018.org/mapa

Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies