Excursions d’hivern 2014-2015

Desprès d’un estiu prou calorós reprenem les excursions de la Societat Ornitològica de Menorca (S.O.M). Aquest any, les rutes programades seran un poquet més curtes i sense molta dificultat per garantir la possibilitat a tothom de gaudir d’aquestes caminades. La nostra idea amb aquesta activitat és donar a conèixer els diferents racons de Menorca i alhora ensenyar el que es pugui sobre l’ornitologia de l’illa.

Les excursions seran de dia complet, és a dir amb dinar, com sempre, i els llocs de trobada els habituals, el rellotge de Sol a la colàrsega del Port de Maó i a l’aparcament del Poliesportiu de Ciutadella si l’excursió és al cap de ponent. Quan les trobades es facin al centre de l’illa ja s’informarà de forma més concreta.
Les excursions prevista fins al moment son:

Novembre: Barranc de Son Triay i pedrera de Binicalsitx. 30 de novembre de 2014
Trobada a Maó (rellotge de Sol a la colàrsega del Port de Maó): a les 9:00 h.
Trobada a Ciutadella: (a l’aparcament del Poliesportiu de Ciutadella): a les 9:15 h.
Trobada a l’aparcament de Truvi, a la carretera de cala Galdana: a les 9:45 h.

Decembre: Poblat de Son Mercer de baix i barranc de Trebalúger. 21 de decembre de 2014

Els dies de sortida, com ja sabeu, son el darrer diumenge de cada mes, excepte la excursió de Desembre que serà dia 21, per evitar fer-la en plena època de vacances.
Si teniu algun suggeriment o idea seran ben rebudes per organitzar les properes excursions, desitgem que us animeu a venir a caminar amb tots nosaltres.

Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies