Excursió a l’Illa de l’Aire.

El passat disabte dia 4 de maig, la Societat Ornitològica de Menorca va organitzar una activitat única i exclusivament dirigida als socis de la nostra entitat.

Un grup de 10 persones, va podeu gaudir de tot un dia d’estada  a l’Illa de l’aire. Una de les nostres estacions d’anellament més important, sobretot en els passos migratoris i allà on un gran nombre d’espècies fa aturada per descansar i alimentar-se abans de travessar de nou la mar cap els seus territoris de cria en primavera i d’hivernada a la tardor.

L’equip d’anellados present a l’illa durant aquella jornada els va anar explicant  tot alló referent a les aus que anaven anellant i van poder comprobar com es viu el dia a dia a l’illa durant la campaya d’anellament .

L’illa de l’Aire és també un dels llocs més importants de tot Balears en quan a les aus marines, on algunes de les espècies presents a la mediterrània tenen les seves colònies de cria.

Una activitat didáctica i d’esbarjo ,que de ben segur va agradar a tothom.

Comparteix:

Feu un comentari

Informació sobre Protecció de Dades Personales - MenorcaSOM.org informa que les dades de caràcter personal que proporciones amb aquest formulari seran tractats per Societat Ornitològica de Menorca com a responsable del lloc web; Finalitat: Gestionar els comentaris del blog; Legitimació: Consentiment de l'interessat; Destinataris: les teves dades es desen en els servidors de l'empresa d'allotjament web Webempresa – Veure la política de privadesa de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a informacio.som@menorcasom.org; Per a més informació consulta la informació legal del lloc web.

Altres notícies