ELS OCELLS DEL TEU POBLE

Jornada anellament de portes obertes al Parc Rubió i Tudurí de Maó

Aquest dissabte 26 de novembre la Societat Ornitològica de Menorca (SOM) ha organitzat una jornada de portes obertes al Parc Rubió i Tudurí de Maó per donar a conèixer els ocells que viuen en aquest parc. L’activitat s’emmarca dins el programa: “Els ocells del teu poble”, que la SOM, amb el suport de l’Ajuntament de Maó, ha organitzat per aquesta tardor i hivern al municipi. L’activitat es desenvoluparà des de les 9h fins a les 13 hores.

Una manera amena i divertida de conèixer de ben a prop els ocells que comparteixen l’espai, el nostre poble, amb nosaltres. Ocells com el rupit, el tord blanc, l’ull de bou o el coa-roja de barraca que han arribat de terres llunyanes per passar amb nosaltres l’hivern; o d’altres com el busqueret capnegre, el verderol, la cadernera, el tord negre o la primavera, que han decidit passar al nostre poble tota la seva vida. Una oportunitat per conèixer-los i estimar-los.

L’activitat consistirà en una jornada d’anellament on els ornitòlegs de la SOM compartiran tots els seus coneixements amb els assistents. Una activitat especialment destinada als més joves, però també al públic més gran, que es veurà complementada amb un concurs de dibuixos d’ocells on els més petits podran mostrar els seus dots artístics fent volar la imaginació, l’ocell del seu poble.

“Els ocells del teu poble” comptarà amb tres activitats més als mesos de desembre, gener i febrer. La propera tindrà lloc el 17 de desembre al Parc des Freginal de Maó. Podreu trobar més informació sobre aquest programa i altres activitats i estudis que està duent a terme la SOM a la web: www.menorcasom.org.

US ESPEREM!

Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies