De falcons i colls blaus

Observant plàcidament uns ànecs en una bassa prop de Maó, avui he estat testimoni d’una acció de caça del totpoderós falcò pelegrí.

Desbandada!! .. la sil.lueta d’un falcó pelegrí solcant el cel aixeca als anacs del seu descans matinal. Pànic. El falcó ja ha triat la seva presa i es llança per intentar capturar una femella de coll blau. L’embest i aconsegueix atrapar-la, peròl el seu propi pes i la força del coll blau en un darrer intent per salvar la vida, s’amolla de les urpes del falcó i cau a terra ferida.

Revolotejant aconsegueix arribar a uns abatzers i s’amaga …mentre el falcó es possa damunt l’estesa elèctrica cercant la seva presa. Me mira…..Intueix que som allà, però ell no vol deixar escapar el seu àpat i es queda observant fins que finalment decideix marxar.

Comparteix:

Feu un comentari

Informació sobre Protecció de Dades Personales - MenorcaSOM.org informa que les dades de caràcter personal que proporciones amb aquest formulari seran tractats per Societat Ornitològica de Menorca com a responsable del lloc web; Finalitat: Gestionar els comentaris del blog; Legitimació: Consentiment de l'interessat; Destinataris: les teves dades es desen en els servidors de l'empresa d'allotjament web Webempresa – Veure la política de privadesa de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a informacio.som@menorcasom.org; Per a més informació consulta la informació legal del lloc web.

Altres notícies