Darrera excursió de la temporada

Aquest any, per diversos motius, però principalment a causa del temps, no hem fet tantes sortides com en un principi teníem previstes.

Per tancar aquesta temporada us proposam una joia, una excursió per uns terrenys que per a molts de vosaltres, segurament, serà la primera vegada que els trepitgeu.
Pujarem a santa Àgueda pel camí de tramuntana, creuant son Rubí (tenim el permís del propietari, és clar). Fa bastants anys ja vam fer aquest itinerari i va ser una magnífica experiència, així és que volem repetir-la de bell nou.

Aquesta vegada, però, l’excursió es farà dissabte i no diumenge com és habitual, i també serà de migdia, és a dir, tornarem a casa a dinar. Per tant, tots aquells que no us volgueu perdre aquesta excursió ens trobarem el dissabte 30 de maig a les 8 del matí (prestet per no passar tanta calor) als dos punts de sortida, de Maó i de Ciutadella.

Berenarem a santa Àgueda i la tornada està prevista al voltant de les 13 h. Per tant només hem de dur un bon berenar i un bon calçat, com sempre.

Per tant, els horaris de les trobades seran a Ciutadella a les 08:00 h. a l’aparcament del poliesportiu i piscina, i a Maó a les 08:00 h. com sempre a la colàrsega del port de Maó, on hi ha el rellotge de sol. El punt de trobada definitiu serà a les 8,30 h a les pistes de tennis des Mercadal.

Esperam que aquesta darrera proposta de primavera, a la tardor hi tornarem, us agradi i ens vegem aquest proper dissabte!

Foto de Magda Clopés.

Sta Agueda
Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies