CONCURS DE FOTOGRAFIA D’OCELLS “Juan José Carreras” 2022

Ens plau informar-vos que des de la Societat Ornitològica de Menorca, hem organitzat una nova edició del Concurs de Fotografia d’Ocells “Juan José Carreras” 2022 per l’edició del calendari de l’entitat del proper any.

Així, totes les persones interessades poden enviar les seves obres en les condicions establertes a les bases participatives que s’adjunten.

Per l’entrega de les fotografies hi ha la possibilitat de fer l’enviament per correu certificat a la SOM (Apartat de Correus 83 – 07720 Es Castell) o bé dipositar-les personalment a una de les entitats col·laboradores en horari d’atenció al públic; Institut Menorquí d’Estudis (IME) ubicat al Camí des Castell nº 28 de Maó, o al Cercle Artístic ubicat a la Plaça des Born nº19 de Ciutadella.

El termini per fer l’entrega de les obres és el 15 d’Octubre inclòs. Les obres presentades fóra de termini, no optaran al concurs.

Un jurat d’experts, escollirà 12 obres finalistes, de les quals s’elegiran 3 obres guanyadores dotades d’un premi en metàl·lic:

– Primer premi de 300 €

– Segon premi de 150 €

– Tercer premi de 50 €

El concurs és obert a tothom que vulgui presentar fotografies d’ocells silvestres realitzades a Menorca, tot respectant el codi ètic naturalista, descartant aus exòtiques, invasores, ocells engabiats, polls i/o adults als seus nius.

Esperam la vostra participació !!

1_1

Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies