Campanya de migració post-nupcial Illa de l’aire 2017.

Ja hem cobert tots els llocs d’anellador expert per a la propera campanya d’estudi de la migració post-nupcial de les aus, que es desenvoluparà aquesta tardor del 27 de setembre a l’1 de novembre a l’illa de l’Aire.

Falten auxiliars en alguns dels períodes, remarcar que si s’apunten més experts seran ben rebuts. Els equips els formaran 3 o 4 persones, sempre que sigui possible.
L’estada a l’illa i els trasllats surten a 10 € / dia. (Inclou trasllat a la illa i manutenció).

L’expert responsable de l’estació tindrà les condicions establertes en anteriors campanyes.

En referència als trasllats a l’aeroport i estació d’autobús aniran a càrrec de l’organització.

20141021_131014

Aqui tenim el quadrant parcial dels dies amb les entrades i sortides a l’illa.
En tot cas us podeu posar en contacte amb el responsable de la campanya i consultar qualsevol dubte a Juan José Carreras

tlf : 676.487.914.

ANIMEU-VOS !!

Comparteix:

Feu un comentari

Informació sobre Protecció de Dades Personales - MenorcaSOM.org informa que les dades de caràcter personal que proporciones amb aquest formulari seran tractats per Societat Ornitològica de Menorca com a responsable del lloc web; Finalitat: Gestionar els comentaris del blog; Legitimació: Consentiment de l'interessat; Destinataris: les teves dades es desen en els servidors de l'empresa d'allotjament web Webempresa – Veure la política de privadesa de Webempresa; Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a informacio.som@menorcasom.org; Per a més informació consulta la informació legal del lloc web.

Altres notícies