Anuari Ornitològic de les Balears 2020

“Ja tenim aquí la 35è edició de l’Anuari Ornitològic de les Balears. Una publicació que recull totes les novetats ornitològiques ocorregudes a ses illes al llarg de l’any 2020.

En aquest nombre, a més de les observacions interessants o rareses (ocells no comuns a les illes) fetes pels diferents ornitòlegs de les Balears al passat any, també hi trobareu articles interessantíssim de temàtiques ornitològiques tan diverses com la situació de la població de soter Hieraaetus pennatus a la veïna Mallorca, les primeres dades de cria del xòric petit Falco naumanni a la balear major, els efectes de l’augment de la temperatura sobre els polls de vinjola Apus apus o l’observació de dues rareses com l’ull de bou boreal Phylloscopus borealis o la calàndria bimaculada Melanocorypha bimaculata entre d’altres.

Si voleu tenir un exemplar, vos podeu posar en contacte amb la SOM a traves del correu  informacio.som@menorcasom.org o assistir a alguna de les activitats que l’entitat durà a terme les properes setmanes al municipi de Maó, així com a la presentació de l’Anuari al municipi de llevant que tindrà lloc el divendres 26 conjuntament amb la xerrada “L’Esser Humà i les Aus Urbanes. Historia d’una Convivència”.

Una forma d’estar al dia del que succeeix en el món de les aus a la nostra illa. “

Recordau-vos que a la nostra biblioteca web teniu un enllaç permanent per consultar o descarregar edicións d’anuaris anteriors.

Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies