Ajornada la campanya d’anellament a l’illa de l’Aire

Amics i amigues, amb molta pena per part nostra us hem d’anunciar l’ajornament de l’inici de la campanya d’anellament de l’illa de l’Aire.

Com tots sabeu, el decret d’Alarma decretat pel govern espanyol impedeix la lliure circulació de les persones, i a més s’han tancat les comunicacions (excepte mercaderies i emergències) per aire i mar. Totes aquestes mesures fan que sigui impossible poder iniciar la campanya en el moment que estava previst, el 27 de març. Tot i així, quan aquest decret deixi de tenir vigor, i en la mesura de les nostres possibilitats i la dels voluntaris que poguessin venir, deixam oberta la porta a començar la campanya tot d’una que la nova legislació ens ho permeti.

Volem demanar disculpes a tots els afectats, però en aquests moments són aquests fets, de força major, que no ens permeten començar la feina a l’illa de l’Aire.

Quan el confinament, la lliure circulació de persones i la reapertura de ports i aeroports de les illes siguin una realitat us informarem de nou per, si fos possible, continuar amb la campanya amb la major normalitat possible.

Moltes gràcies a tots per la vostra atenció i comprensió.

Comparteix:

Feu un comentari

Altres notícies